LOADING

Type to search

Aktivisme

En gave til Rosa Lund

Generation Identitær forærer Rosa Lund en flot fodboldtrøje, så hun kan vise respekt for bander og islamister, når hun færdes på Nørrebro.

Rosa Lund kommer til at få mange misundelige blikke fra kammeraterne med denne her på

Mens Nørrebro brændte i hænderne på bandemedlemmer, ISIS-tilhængere og venstreradikale, efter at Rasmus Paludan havde opholdt sig på Blågards Plads i få minutter, skrev folketingsmedlem for Enhedslisten og tidligere talsperson for Kirkeasyl, Rosa Lund følgende på Twitter:

Man må nemlig forstå, at Nørrebro er et område, hvor normal lov og ret er sat ud af spil. Her skal man passe ind og sige det rigtige. Alt andet er unødvendig provokation, og ellers er det kun forståeligt, at det fører til vold og bilafbrændinger. De lokale unge af anden etnisk herkomst kan jo ikke gøre for det.

Acceptabel påklædning på Nørrebro

Rosa Lund har en dyb forståelse for de finere nuancer af Nørrebro-livet. Under optøjerne kunne vi se en ung mand med ISIS-trøje færdes frit på Nørrebro og provokere politiet, uden at nogen af det lokale rakkerpak eller venstreradikale løftede et øjenbryn. I modsætning til Paludans lovlige demonstration, er tilslutning til en af verdens mest uhyrlige og morderiske islamiske bevægelser, slet ikke noget problem. Med et ISIS-flag på maven, kan man med garanti færdes trygt på det forholdsvis islamiserede Nørrebro.

Som kridhvid dansk kvinde, tænker vi at godt kan være svært for Rosa Lund, at signalere sin uforbeholdne respekt for indvandrerbander og islamister, når hun skal ud at købe økologisk quinoa i den brændende bydel. Derfor har vi i Generation Identitær sørget for, at Rosa Lund kan tage den rigtige fodboldtrøje på, når hun er på Nørrebro, så ingen forveksler hende med en racist og begynder at sætte ild til ting.

Med 1 GOD på ryggen er man underkastelsesparat

På forsiden er den både prydet med Enhedslistens logo, samt ordene ”Team ISIS”, så ingen er i tvivl om, at hvis der er nogen, der står sammen, så er det yderligtgående islamister og den yderste venstrefløj. På bagsiden er Rosa Lunds navn, samt ”1 GOD” – der viser, at Rosa Lund bakker 100% op om en total underkastelse overfor de nye herrer i det gamle arbejderkvarter. Det bliver ikke meget mere inkluderende end det her.

Vi forventer, at Rosa Lund vil bære den med stolthed og glæde, og at hun vil føle sig bare en lille smule mere tryg, når hun ved at risikoen for at nogen ville forveksle hende med en af de der væmmelige mennesker, der varetager Danmarks interesser nu er lig med nul.

Tags: