LOADING

Type to search

Aktivisme

Nej til æresvold på danske gymnasier

Aktivister fra Generation Identitær besøgte i dag Aarhus Handelsgymnasium og delte løbesedler ud. På gymnasiet blev en elev for nyligt udsat for et knivoverfald af en gruppe unge mænd med migrantbaggrund. Angiveligt fordi eleven havde en personlig konflikt med den ene af overfaldsmændenes familie. Generation Identitær mener, at voldelige æreskulturer ikke hører hjemme på de danske uddannelsesinstitutioner. Rektorer og andre ledere, og de danske politikere bærer et ansvar for denne udvikling, og vi opfordrer alle til at kræve trygge rammer på deres uddannelsessteder.

Nedenfor kan du se teksten på løbesedlen:

Fra at være en fjern og fremmed praksis, opleves en voldelig æreskultur nu helt tæt på i danske gymnasieklasser. I mandags sagde jeres rektor, Michael jensen, at I ikke oplever at elever bliver overfaldet.

jeres rektor fortalte, at det var et internt opgør, og at I ubekymret skulle lade som ingenting.

Han sagde, at han håber det aldrig sker igen, men den voldelige æreskultur vokser støt i takt med antallet af ikke-vestlige migranter, trods de bedste håb og intentioner.

Men det er ikke et skolemiljø, der er rimeligt i Danmark. Det er ikke normalt. Kræv af jeres rektor, at han garanterer at holde fremmede æreskulturer ude af jeres gymnasie. Det er kun rimeligt i Danmark.

Tags: