LOADING

Type to search

Aktivisme

Nej til Islamisk Stat i Danmark!

Torsdag morgen satte identitære aktivister et banner med teksten ”Islamisk stat i Danmark? Nej Tak!”, og en række ”afhuggede hoveder” op på Kongens Nytorv midt i København. Generation Identitær kræver, at IS-krigere og deres familier bliver, hvor de er, og at de ikke skal have lov til at komme til Danmark.

Vi bør ikke lade disse mennesker tage tilbage til Danmark, hvor mange af dem i forvejen ikke har hjemme. Her vil de udgøre en fortsat sikkerhedsrisiko for danskerne. Islamisk Stat har måske nok mistet deres territorium, men deres kamp fortsætter, og der er ingen grund til at tro, at netop de krigere man tager til Danmark skulle angre og forbedre sig.

Vi satte hoveder op på hegnet, for at minde alle om den grusomhed, hvormed IS opererer. På Paradispladsen i Raqqa huggede de hoveder af deres politiske modstandere og folk, der forbrød sig mod islams love og spiddede dem på hegnet på pladsen. Vi ved, at også IS-krigere med dansk statsborgerskab, har været til stede mens det er sket.

Fælles for det store flertal af disse mennesker, er, at uanset om de har dansk statsborgerskab, så har de en etnokulturel identitet, der hører til udenfor Europa, og de har handlet derefter. Der er ingen god grund til at vi i Danmark eller andre europæiske lande, skal tage imod disse folk, der er fjender af selve vores kultur. Vores samfund bliver næppe tryggere, af at sådanne individer færdes frit blandt vores familier.

Generation Identitær kræver, at politikerne vægter danskernes sikkerhed højere end terroristers. Det kan ikke forsvares på nogen måde, at vi lader disse mennesker tage ophold i Danmark igen. Bryd konventionerne og tag statsborgerskabet fra dem.

Tags: