LOADING

Type to search

Kommentarer

De er ikke danskere – bryd konventionerne

Jacob El-Ali poserer med afhuggede hoveder i Raqqa.

Søren ”Pape Power” Pape, der tidligere nærmest egenhændigt stoppede bandekonflikten, lægger småkagerne fra sig et øjeblik, og træder igen til for at beskytte det danske folk. Forleden meldte Naser Khader ud, at man bør inddrage statsborgerskabet fra de ISIS-krigere med dansk pas, der i øjeblikket befinder sig i Syrien og Tyrkiet, og eventuelt gøre dem statsløse om nødvendigt, således at de aldrig kan vende tilbage til Danmark.

Søren Pape er dog stærkt uenig med sin partifælle, og siger: ”Faktum er, at vi ikke kan nægte danske statsborgere at komme tilbage til Danmark. Det gælder uanset, hvor uønskede de er – og dermed også fremmedkrigere. Før eller siden vil der derfor komme flere tilbage til Danmark”

Men det er ikke en naturlov, at vi ikke kan tage statsborgerskabet fra disse mennesker, eller at vi skal lukke dem ind i vores land igen, og udsætte de danske borgere for de risici der følger med at gøre dette. Det er en politisk beslutning.

FN’s Statsløsekonvention

I Danmark kan vi i forvejen inddrage et statsborgerskab, hvis det drejer sig om en person, der har dobbelt statsborgerskab – noget vi allerede praktiserer. Men når det drejer sig om en person, der udelukkende er dansk statsborger, er vi forhindret i at inddrage statsborgerskabet, så længe vi er omfattet af FN’s Statsløsekonvention.

Generation Identitær mener ikke, at dansk politik skal begrænses af forældede konventioner. Det demokratiske og politiske fællesskab vi har i Danmark, skal løbende kunne tilpasse love og regler, så det er til det fælles bedste.

Love og konventioner skal være til for at beskytte os, og skal kunne ændres når der er brug for det. Nu står vi så i den situation, at en konvention byder os at modtage en række mennesker, der er farlige og fjendtlige krigere. Mennesker, der vil os det ondt og som højst sandsynligt vil sidde fængslet i kort tid for derefter at kunne gå frit rundt i vore gader, skulle de komme tilbage.

Hvem er det vi får hjem?

Vi kender endnu ikke navnene på alle de danske statsborgere, der har kæmper for ISIS i Syrien og kan finde på at forsøge at vende tilbage. Vi ved ikke engang, hvor mange der er. Men ligner de dem, som vi kender navnene på, så er det at spilles hasard med rigets sikkerhed, at lade dem rejse ind i Danmark.

Jacob El-Ali, der tidligere hed Mohammed El-Ali, er en af de syrienskrigere, der gerne vil tilbage til Danmark. El-Ali er kendt for bl.a. at posere på Facebook ved siden af afhuggede hoveder i byen Raqqa tilbage i 2014.

En anden afstumpet person, der gerne vil til Danmark, er Ahmed el-Haj, som mange vil huske fra en video, hvor han skød til måls efter billeder af forskellige danske politikere og tegneren Kurt Westergaard.

Det er bare to eksempler på, hvad det er for folk, der er tale om. Fælles for langt de fleste syrienskrigere med dansk statsborgerskab, er at de kun er danske på papiret. Deres etnokulturelle identitet er en anden, og deres troskab ligger derfor også nogle helt andre steder.

Det kan ikke forsvares på nogen måde, at vi lader disse mennesker tage ophold i Danmark igen. Bryd konventionerne og tag statsborgerskabet fra dem.

Tags: