LOADING

Type to search

Aktivisme

Bevar velfærden – Remigration nu!

En gruppe identitære aktivister havde i dag held med at komme helt hen til Socialdemokratiets landskonference i Aalborg. Her foldede de et banner ud med ordene ”Bevar velfærden -Remigration nu!”, for at minde Socialdemokratiet om deres forpligtelser overfor det danske folk.

35 milliarder om året

Velfærd er Socialdemokratiets eksistensberettigelse, men i årevis har de ladt danskerne i stikken og har været mere optaget af at åbne grænserne for alle verdens folk, mens de har glemt deres eget. Nu er partiet ved magten, og de har chancen for at flytte de 35 milliarder, som ikke-vestlige migranter og efterkommere koster os om året, til velfærd for danskere. Velfærd der mangler i et land, hvor politiet ikke længere opklarer voldssager og vores ældre spises af med mad, der ikke er en hund værdig.

Ingen stram politik

Socialdemokratiet gik til valg på løftet om en stram udlændingepolitik – et udlændingeudspil, der lovede at man ikke længere skulle kunne søge spontan asyl i Danmark, at der skulle være modtagecentre udenfor landets grænser og en hjemrejsereform. Intet af dette har vi hørt mere til. I stedet har en af regeringens første handlinger været at love, at vi skal tage imod flere migranter i form af kvoteflygtninge.

Mette Frederiksen og hendes slæng har fyldt de danske borgere med løgn. I stedet for stram udlændingepolitik og velfærd, spises vi af med yderligere befolkningsudskiftning og skattestigninger.

Vi kræver, at Socialdemokratiet som minimum lever op til deres eget program og stopper for spontan asyl her i landet og sætter gang i den hjemrejsereform de har lovet. Det er tid til at tage os af vore egne.

Bevar velfærden – Remigration nu!

Tags: