LOADING

Type to search

Aktivisme

Aktion i Aalborg: Stop den store udskiftning!

Identitære aktivister kickstartede lørdag morgen Generation Identitær Nordjylland med en aktion mod befolkningsudskiftning midt på det kendte vartegn Limfjordsbroen.

Europa er vores

Stop den store udskiftning, stod der på det 40 meter lange banner, som aktivister i dag foldede ud på Limfjordsbroen midt i Aalborg. Med ild i hænderne og hjerterne blev der råbt ”Europa er vores!”. Bag spektaklet på broen er der dyb alvor. Masseindvandringen har ændret demografien overalt i Danmark, fra Gedser til Skagen, og udviklingen fortsætter.

Man forsøger at sælge os en løgn om mangfoldighed, men alt hvad vi får, er en kebab-biks på hver gadehjørne og stigende utryghed, mens vores egen kultur fortrænges af stigende krav om hensyn til de nyankomne og deres efterkommere.

Trods mange forsøg på at nedtone problemet, kan ingen benægte de enorme forandringer, der er sket med befolkningen i vores land. Mennesker der ikke har del i vores historie, kultur og folk, men naturligt nok, har deres interesser andre steder, udgør en stigende andel af befolkningen i Danmark.

Vend udviklingen

Vores krav er enkelt: Udviklingen skal vendes. For første gang siden masseindvandringens begyndelse skal andelen af ikke-vestlige migranter og efterkommere falde, i stedet for altid at stige. Det er vores land, vores Europa, vores fremtid.

Feel-good politikere, venligboere og andre har alt for længe sat deres egen varme mavefornemmelse over deres børn fremtid og velbefindende. Den blinde tro på integrationens løgn og på at det var det rigtige at naivt åbne dørene og føje andres krav, i stedet for at insistere på vores egen ret til kultur, historie og folk, har lullet os ind i en søvnlignende tilstand, mens andre har overtaget vores land.

Vi sover ikke mere. Nu kræver vi det som retmæssigt er vores tilbage. Befolkningsudskiftningen skal stoppes – for vi ønsker at der er et Danmark og et Europa, også om 100 år.

Stop den store udskiftning!
Remigration nu!

Bliv aktiv i Generation Identitær Nordjylland!

Tags: