LOADING

Type to search

Aktivisme

Ironisk aktion i Aalborgs gader

Med et 8 meter langt banner, roser og flyers, var Generation Identitær lørdag i aktion i Aalborg midtby i anledning af Socialdemokratiets landskonference i byen. Socialdemokratiet er gået til valg på løftet om en stram udlændingepolitik, men allerede nu har de svigtet de danske vælgere.

Tiden er inde til en Nordjysk statsminister, stod der på et stort banner med et billede af Mette Frederiksen som hang i Aalborg før valget. Men for Socialdemokratiet er tiden nærmere inde til masseindvandring, ser det ud til, hvis man skal dømme efter den nye regerings handlinger indtil nu. Det skal de naturligvis ikke slippe afsted med, og derfor gik vi i aktion i Aalborgs gader. Vores aktivister stillede sig op med et stort banner med de provokerende ord: “Tiden er inde til masseindvandring”, holdt i Sociademokratiets farver.

Mange aalborgensere havde en sund og negativ reaktion på det stærke udsagn. Ingen af dem vi snakkede med ønskede mere indvandring – og folkene på Aalborgs gader var meget overraskede over at høre, at Mette Frederiksen allerede nu var gået i gang med at åbne de danske grænser.

Vi fik mange gode snakke med folk fra Aalborg og det står klart for os, at det i sandhed, er nødvendigt at modarbejde den løgn, som Socialdemokratiet har solgt sig på: at de står for en stram udlændingepolitik. Flere lempelser vil følge i den kommende tid. Det skal vi ikke bare acceptere.

På flyeren, der blev uddelt, stod der:

”Socialdemokratiet åbner grænserne og gør det sværere at sende migranter med asylophold tilbage – selv om deres hjemlande nu er sikre. Den ”stramme” udlændingepolitik som Mette Frederiksen er gået til valg på, ser vi ikke noget til. Vi kræver at Socialdemokratiet som minimum realiserer deres valgløfter.

I stedet for stramninger, skal vi allerede i år modtage kvoteflygtninge. Har migranter med asylophold arbejde, kan de blive her så længe de lyster. Der skæres ned på velfærd og der varsles skattestigninger, mens udgifterne til nyankomne fortsat udgør over 35 milliarder årligt.

Mette Frederiksen lovede:

– At det skulle være slut med at søge spontan asyl i Danmark

– At oprette modtagecentre udenfor Europa

– En hjemrejse-reform

– Et loft over, hvor mange ikke-vestlige udlændinge, der kan komme til Danmark

Løfter der er glemt for længst.

Generation Identitær kræver:

– At Socialdemokratiet står fast på deres egne valgløfter

– At de sætter gang i en remigrationsindsats, så andelen af ikke-vestlige migranter i Danmark falder for første gang siden masseindvandringens begyndelse”

Tags: