LOADING

Type to search

Aktivisme

Året der gik – 2019

2019 var et travlt år for Generation Identitær. 38 aktioner blev det til i alt i løbet af året, og derudover holdt vi taler, afholdt studiekredse, arrangerede identitær weekend, deltog i det franske sommeruniversitet og meget mere. Alt sammen kun muligt, fordi vi har så mange gode støtter. Herfra skal lyde et kæmpe tak til jer. Vi går forrest fordi I står bag os.

Se vores video om året der gik:

Se nogle af højdepunkterne fra året der gik her.

Få et barn til

Identitære aktivister tog ud i Søndermarken i København, hvor der blev delt balloner og sutter ud til de mange forbipasserende familier, samt flyers med en opfordring til at få et barn til. Andelen af danskere i befolkningen er nemlig faldende, men det kan man heldigvis gøre noget ved.

Aktion mod Googles censur

Google censurede Tommy Robinsons Youtube-kanal. Derfor rejste vi en gravsten for ytringsfriheden foran Googles kontor i København. De sociale medier er centrale i dagens demokratiske debat, og tech-giganterne forsøger i højere og højere grad, at fortrænge patriotiske synspunkter. Vi mener det er et problem for demokratiet.

Det skulle vise sig at blive endnu værre senere på året, da Facebook begyndte at give brugere karantæne bare de skrev navnet på Tommy Robsinson.

Tale ved Mosbjerg folkefest

Generation Identitær deltog i Mosbjerg Folkefest, hvor omkring 350 patrioter mødtes for at høre taler, sludre og hygge sig i naturskønne omgivelser. Vi havde en bod med materialer og Aurelija Aniulyte holdt en tale, der høstede stående bifald. Du kan høre eller genhøre talen på videoen ovenfor.

Aktion mod ramadanfejring på Rådhuspladsen

Identitære aktivister gik i aktion i forbindelse med et stort islamisk arrangement på Rådhuspladsen, der fandt sted i anledning af ramadanen. Netop som solen gik ned, og der lød en islamisk bøn smed aktivisterne et stort banner med teksten ”Europa er vores” ud fra en bygning der ligger lige ud til der, hvor folkemængden var forsamlet. Samtidigt holdt en aktivist en tale, som rungede ud over pladsen.

Årets udskiftningspris 2019

Generation Identitær uddelte årets pris for befolkningsudskiftning til Alternativets politiske ordfører og rejsedronning, Carolina Magdalene Maier. Maier fik prisen for at utrætteligt modarbejde den danske befolknings interesser, samt for hendes imponerende foragt for sit eget folk.

Remigration det er muligt

Identitære aktivister satte et 120 kvadratmeter stort banner op i midten af København med teksten ”Remigration – Det er muligt!”

Kahlenberg

Medlemmer af Generation Identitær, samt venner og støtter, deltog også i år ved mindehøjtideligheden for slaget ved Kahlenberg i Østrig, hvor tyrkerne i 1683 blev slået tilbage. Trods talrige venstreradikale forsøg på at knægte forsamlings- og ytringsfriheden, endte vi med at gennemføre en fin og højtidelig mindebegivenhed– dette år blev det dog, til alles overraskelse, midt i Wien.

Ballade i bussen

I årevis har der været problemer i bybusserne i Aarhus. Unge indvandrere hærger busserne, med rygning, vold og trusler. Både politikere og busselskabet accepterer dette som den nye normaltilstand i Aarhus og Danmark. Det gør vi ikke. Derfor satte aktivister fra Generation Identitær skilte op i nogle af de hårdest ramte busruter, for at minde om, at vi ikke skal acceptere unge med migrantbaggrund, der hærger.

Stop den store udskiftning

Stop den store udskiftning, stod der på det 40 meter lange banner, som aktivister foldede ud på Limfjordsbroen midt i Aalborg. Med ild i hænderne og hjerterne blev der råbt ”Europa er vores!”. Bag spektaklet på broen er der dyb alvor. Masseindvandringen har ændret demografien overalt i Danmark, fra Gedser til Skagen, og udviklingen fortsætter. Det kan ikke være rigtigt – derfor siger vi stop den store udskiftning!

Terrorsikring ved grænserne, ikke i gaderne

Identitære aktivister var i aktion på Frederiks Allé, hvor Aarhus Festuges “Street Art Festival” afholdes. Gaden var blevet spærret af med betonklodser som terrorsikring. På den måde bliver vi mindet om konsekvenserne af den ukontrollerede masseindvandring midt i festlighederne. Vi finder det uacceptabelt, at man ikke længere kan færdes frit på de danske gader uden beskyttelse mod terror.

Aktioner mod ny Erdogan-moske

I Ballerup afslørede vi, at der er ved at blive bygget en ny Erdogan-moske. Derfor gennemførte vi en længere kampagne mod moskeens opførelse, og mod Erdogans moskeer i det hele taget.

Oplev julen før terrorsikringen

Aktivister fra Generation Identitær i Aarhus satte et skilt op ved indgangen til den Gamle By med teksten ”Oplev Julen før Terrorsikring”. Den Gamle By er kendt som stedet, hvor man kan opleve det Danmark der var engang. Det kan man også denne jul. Mens man nyder et krus gløgg og nogle brændte mandler, kan man trygt gå på opdagelse i de mange hyggelige boder der udgør den Gamle Bys julemarked. I den Gamle Bys museums-julemarked kan den almindelige dansker nemlig stadig træde ind i Danmark og den danske jul som det var før terrorsikringens tid.