LOADING

Type to search

Kommentarer

Remigration fungerer – nu skal vi bare have mere af det

Remigration
Illustration af Aurelija Aniulyte Beattie.

Forleden kunne man i Politiken læse om en muslimsk kvinde, der sammen med sin mand og sine børn havde besluttet at flytte til Pakistan som direkte følge af maskeringsforbuddet.

Lignende historier går igen blandt de europæiske lande hvor man også har haft modet til at gå imod islamismen – islamiske ekstremister rejser, når rummet for at de kan dyrke deres livsstil indskrænkes.

Generation Identitær er fortaler for det vi kalder remigration. Remigration består af en række indsatser, hvor man både sender de migranter hjem, som ikke har ret til at være her – for eksempel kriminelle migranter eller de der har fået asyl, men som nu har sikre hjemlande. Samtidig iværksættes en række tiltag, som har til hensigt at få uintegrerede migranter til at forlade landet, som for eksempel forbuddet mod at bære niqab og burka. Men der kan gøres meget andet. For eksempel forbud mod halalkød, tørklæder i skoler og andre offentlige institutioner og arbejdspladser, at prædike på andre sprog end dansk og at ulovliggøre udenlandsk finansiering af religiøse institutioner i Danmark.

Fælles for tiltagene er, at de oftest kan sættes ind allerede i dag, og er rettet mod de migranter vi allermindst ønsker at se i Danmark: De kriminelle og de religiøse ekstremister. Dem som aldrig vil kunne tilpasse sig, og som skaber allerstørst problemer for os her i landet. Tiltagene kan naturligvis ikke stå alene, og skal de have effekt, skal de kombineres med et asylstop og stop for familiesammenføring. Det nytter ikke at islamister rejser, hvis der blot kommer nye til.

Remigration er nødvendig, fordi vi har brug for at der kommer færre ikke-vestlige migranter og efterkommere, og ikke flere. Siden masseindvandringen startede, er andelen af ikke-vestlige indvandrere kun blevet større og større, mens befolkningstilvæksten blandt danskere har været beskeden. Siden 1980 har indvandrere stået for 94 % af befolkningstilvæksten og danskere for de resterende sølle 6 %. Udviklingen i befolkningen det sidste år tyder ikke på, at den tendens er ved at ændre sig.

Regeringen har op mod det forestående valg haft travlt med at tale om det lave antal asylansøgere i indeværende år. Det har betydet, at nogle gerne ser at Danmark begynder at åbne op for kvoteflygtninge igen. Ikke desto mindre er antallet af ikke-vestlige indvandrere og efterkommere forøget med over 6.000 personer i de første 9 måneder af 2018. Til sammenligning er der i samme periode kun kommet 79 med dansk oprindelse til. Masseindvandringen kan altså i den grad mærkes i Danmark.

Derfor går vi i Generation Identitær igen og igen på gaden med vores aktioner, for at få vendt denne udvikling. Vi har ikke tænkt os at give afkald på vores land og vores kultur. Vi har ikke tænkt os passivt at afvente, at befolkningen udskiftes.

Asylstop nu!
Stop for familiesammenføring nu!
Remigration nu!

Tags: