LOADING

Type to search

Aktivisme

Generation Identitær sætter hegn op ved grænsen

Generation Identitær satte i dag et hegn op ved overgangen til den dansk-tyske grænse, hvorpå vi hang et banner med ordene ”Sikre grænser – sikker fremtid”. Vi kræver en ordentlig sikring af Europas og Danmarks grænser, så danske børn og unge kan gå en sikker fremtid i møde.

Alt for længe har Europas grænser været åbne, og masseindvandringen fortsætter den dag i dag ufortrødent. Det Fort Europa, der er nødvendigt for at sikre Europas fremtid, lader vente på sig. Derfor er det særligt vigtigt, at vi i Danmark sikrer vore grænser ordentligt, så de der trænger ind i Europa ikke frit kan fortsætte hertil.

Regeringen har netop besluttet at forlænge grænsebevogtningen. Det er et fint signal, men det er blot et signal. Det er kun ganske lidt af grænsen, der bevogtes og som flere har påvist kan man frit færdes ind og ud af Danmark uden at blive udsat for grænsekontrol. Derfor har vi i dag bygget et hegn.

Vi ønsker et Fort Europa, der kan skabe et trygt hjem for alle europæere. Vi ønsker sikre danske grænser, så vi danskere selv kan bestemme, hvem der kommer indenfor. For en sikker fremtid!

Tags: