LOADING

Type to search

Aktivisme

Plakat-aktion i HolbækIdentitære aktivister var 20/7 i aktion i Holbæk, hvor de udførte en plakat-aktion for at gøre opmærksom på planerne om, at bygge en ny tyrkisk moske med tæt forbindelse til Erdogans styre.

Plakaternes tekst lyder:

Nej til islamisering af Holbæk!

Tyrkisk-Islamisk Kultur- og Undervisningscenter ønsker at bygge en ny stor moske i Holbæk. Foreningen hører under det tyrkiske religionsministerium Diyanet, og fungerer som en del af det netværk af religiøse organisationer, som Erdogan er ved at sprede ud over Europa.

Erdogans moskéer bruges til at udbrede hans budskaber om politisk islam, og også til at overvåge herboende tyrkere, i tilfælde af at nogen af dem skulle være kritiske overfor Erdogan. I Roskilde har de for nyligt bygget en af Erdogans moskéer. I Holbæk kan vi stadig nå at stoppe det.

Erdogan arbejder hårdt for at styrke islam i Europa. Dette gøres blandt andet ved at oprette moskéer, som den i Holbæk. Erdogan opfordrer samtidigt tyrkere i Europa til ikke at integrere sig, og få så mange børn som muligt, så de kan blive ”Europas fremtid”, som han siger.

Stop moskeen – stop islamiseringen.

Tags: