LOADING

Type to search

Aktivisme

Læger Uden Grænser – Humanisme på bekostning af Europas folk

Læger Uden Grænser afholdt tirsdag rekrutteringsmøde i deres lokaler på Amager. Generation Identitær mødte op med megafon og flyers, for at oplyse de fremmødte om organisationens store indsats for at få flere migranter til Europa.

De fleste forbinder Læger Uden Grænser med heltemodige rejser til fjerne krigs- og katastrofehærgede egne for at redde uskyldige ofre. Men organisationen har også en anden og mindre heltemodig side. I årevis har Læger Uden Grænser arbejdet for at importere migranter til Europa.

Læger Uden Grænser har været særdeles aktive i transporten af migranter over Middelhavet da strømmen var størst. Lige nu er de at finde ved den kroatiske grænse, hvor de igen assisterer store migrantstrømme.

På deres Twitter bekendtgør organisationen ”seeking safety is not a crime”, men de ser bort fra, at den pris som de europæiske befolkninger betaler for at huse de mange migranter er øget kriminalitet og udskiftning af de europæiske befolkninger. For andelen af ikke-vestlige migranter i lande som Danmark er kun stigende og med den stiger problemerne.

Læger Uden Grænser er villige til at tilsidesætte Europæiske interesser for at få flere migranter hertil. Hvis du er interesseret i en fremtid i et frit Europa, så anbefaler vi at du ikke støtter Læger Uden Grænser med hverken penge eller arbejdskraft.

Tags: