LOADING

Type to search

Aktivisme

Danskhed er en sygdom! FN har kuren!

Udskiftningsteknikere fra FN’s Agentur for Udskiftning af de Europæiske Befolkninger var i dag at finde i Indre By i København. En vigtig del af FN’s migrationspagt er at uddanne befolkningerne i de modtagende lande til at omfavne multikultur og masseindvandring. Selv om pagten først underskrives officielt i december, satte udskitningsteknikerne gang i uddannelsesindsatsen allerede i dag, med oplysende skilte, taler og løbesedler.

På løbesedlerne stod der:

”Alt for længe har Europas befolkninger lukket sig om selv. Holdt deres rigdomme og fremskridt for sig selv, mens folk i Afrika og Asien har levet i armod. Man har ganske vist taget imod en beskeden mængde migranter, men for os i FN er det slet ikke nok. Det skal være slut med Europa som vi kender det, og primitive forestillinger om ”egen kultur”; en global og åben kultur bør træde i stedet.

Med vores migrationspagt, som også Danmark underskriver i december, vil vi gøre Europa endnu mere mangfoldigt. Vi vil blandt andet sørge for at illegale migranter bliver legale og nemmere kan få visa og adgang til overførselsindkomster, samt sætte ind med uddannelse til journalister og befolkning, så alle kommer til at se lyset i den store befolkningsudskiftning af Europa.

At se sit eget land og sin kultur som noget ”bevaringsværdigt” er sygt. I hvert fald, hvis man er europæer. For lad os se det i øjnene: Europa har aldrig gjort andet end at udnytte resten af verden. Derfor anbefaler vi i FN’s Agentur For Udskiftning Af De Europæiske Befolkninger, at Danmark underskriver migrationspagten. Sammen kan vi kurere de undertrykkende strukturer i Europa! ”

Hvis du mod al forventning ikke skulle være tilhænger af den store udskiftning af de europæiske befolkninger, så kan du skrive under mod at Danmark indgår i FN’s migrationspagt her.

Tags: