LOADING

Type to search

Aktivisme

Identitær lukker Venstre ned

Identitære aktivister foretog i dag en symbolsk lukning af Venstres hovedkvarter i Søllerød, for at protestere mod regeringens ghettoudspil, der ikke kun vil ramme migranter, men også nogen af de fattigste danskere. Vi mener, at patriotisme betyder solidaritet imellem medlemmer af et folk, men Venstre er villige til at ofre de svageste danskere på multikulturalismens alter, mens de stædigt forsøger at realisere deres utopi om integration.

For at komme parallelsamfund til livs, er regeringen kommet med et ghettoudspil, der blandt andet indeholder forslag om at rive ganske udmærkede boliger ned, at det bliver muligt at sætte beboere ud så man kan privatisere de almennyttige boliger, at man kan sætte kontanthjælpsmodtagere (også danske) på integrationsydelse hvis de bor i ghettoer, dobbelt strafudmåling for forbrydelser begået i ghettoer, at folk med bedre uddannelser og job kommer foran i køen til boliger i disse områder, og meget andet.

I stedet for at ramme dem, der udgør problemerne med parallelsamfundene, migranterne, har regeringen besluttet at ramme de beboere, der bor i områderne uanset etnicitet. Således bliver danskere i disse områder behandlet som om de er en del af et parallelsamfund, selv om det er deres eget land. Hvor skal de fattigste etniske danskere bo, hvis man river dele af boligmassen ned? Hvorfor skal etniske danskere risikere at modtage lavere ydelse fordi de bor et forkert sted?

Sand patriotisme handler om tage sig af vores egne først. Politikerne har åbnet dørene for mennesker fra hele verden, der nyder godt af massive overførselsindkomster, og samtidigt skal danskere i ghettoområderne udsættes for at blive behandlet som om de ikke hører til her, for at Venstre og de andre regeringspartier kan fastholde deres utopiske forestilling om integration.

Vi opfordrer politikerne i Venstre til at opgive løgnen om integration, og i stedet arbejde målrettet for remigration af herboende ikke-vestlige migranter, så vi for første gang kan få vendt migrantstrømmen. Det ville for alvor løse problemerne med parallelsamfund, frem for tiltag som ghettoudspillet, der bedst kan beskrives som et angreb på de fattigste danskere.

Patriotisme = Solidaritet!

#RemigrationNu

Tags: