LOADING

Type to search

Kommentarer

Generation Identitær besøger Facebook

Generation Identitær var i dag forbi Facebooks kontor i København, for at overrække et brev til det Facebook kalder deres ”country manager”, Daniel Käfer. I brevet protesterer vi mod den censur Facebook har indført overfor de identitære bevægelser i hele Europa, på trods af at vi altid taler sobert og redeligt imod masseindvandring, og for at styrke europæiske folk og deres kulturer.

Vi vedlagde eksempler på slettede opslag, der tydeligt viser, at vi ikke overtræder de fællesskabsregler, som Facebook har på deres side. Eksempler, der gør det tydeligt, at der er tale om et forsøg på at censurere holdninger. Holdninger, der deles af flere og flere i Europa, og i disse dage kommer mere og mere til politisk udtryk i bl.a. Italien, Østrig, Danmark og nu også så småt i Tyskland.

Facebook må enten holde op med at udføre politisk censur, eller melde deres politiske linje offentligt ud, så brugerne ved, hvilken politisk dagsorden verdens største sociale platform har, og kan foretage deres valg derefter.

Vi forventer naturligvis ikke, at Facebook svarer på vores brev. Vi har givet dem en frist til d. 1.juli til at stoppe deres censur, og genskabe vores side. Sker det ikke, vil vi gå videre med at søge indsigt i grundlaget for at lukke vores side.

Uanset om mediegiganter som Facebook forsøger at lukke munden på patrioter, og dermed at påvirke den politiske udvikling i en bestemt retning, så kan vi ikke stoppes. Vi opfordrer dig til at abonnere på vores nyhedsbrev, og følge os på vores andre kanaler:

Twitter
Youtube
Telegram
VK
Instagram

Som bonus kan vi vise det seneste slettede opslag fra Facebook. Pixels er et brud på deres fællesskabsregler.

Tags: