LOADING

Type to search

Kommentarer

Facebook lukker Generation Identitærs side


I dag fik vi lukket vores side ned af Facebook. Grunden var angiveligt flere overtrædelser af deres fællesskabsregler. Dem mener vi ikke, at vi har ovetrådt og Facebook har heller ikke forklaret hvilke af dem vi har forbrudt os imod. Derimod mener vi, at der er tale om en systematisk forfølgelse af Generation Identitær i hele Europa, og et forsøg på at lukke ned for vores meninger. Vi spreder hverken hadsk tale eller krænker på anden måde nogle regler, men taler derimod altid sobert imod multikulturalisme og masseindvandring, og for at styrke europæiske folk og deres kultur.

Facebook har lukket næsten alle sider tilhørende de forskellige afdelinger af Generation Identitær rundt omkring i Europa. Som vi har nævnt tidligere, startede man med på én gang at lukke alle franske sider, derefter på én gang at lukke alle tyske sider, og derefter alle de italienske og britiske og nu altså også den danske. Der er meget der tyder på, at der er tale om politisk pres, da det aldrig er set før, at man på den måde målrettet går efter en fuldstændigt lovlig organisation, og lukker deres sider ned på den måde. Generation Identitær er den mest succesfulde patriotiske organisation i Europa i dag, hvorfor det ikke kan overraske nogen, at politiske modstandere vil forsøge, at begrænse os.

I det følgende deler vi alle de opslag vi har fået fjernet, således at du selv kan se, hvad det er Facebook finder, overtræder deres regler. Indlægget, der udløste afpubliceringen af vores side, var et indlæg om, at vi havde fået slettet et indlæg og en opfordring om at man skulle abonnere på vores nyhedsbrev:

Som man kan se, er der ikke noget opsigtsvækkende i dette opslag. Opslaget, der refereres til i teksten var dette:


Klistermærket med “Islamists not welcome” var angiveligt hadsk tale. Men islamisme er som bekendt en betegnelse for radikal islam, og det kan kun tolkes således, at Facebook nu anser kritik af radikal islam for at være imod deres fællesskabsregler.

Disse to billeder, hvor vi brugte vores meget værdsatte demokratiske rettigheder til at lave en fredelig manifestation foran den østrigske ambassade var også for meget for Facebook. Hvorfor ved vi ikke.

Dette citat af politikeren Ida Auken blev også slettet. Aukens stærke nationalisme var for stærk kost for Zuckerberg. Det samme gjorde sig gældende for denne solidaritetsaktion for Tommy Robinson i Aarhus:

Dette billede af et tysk banner blev ligeledes slettet.

Sidst men ikke mindst, så blev vores første indlæg om den store censurbølge mod patrioter også slettet:

Ovenstående, er samtlige af de indlæg vi har fået slettet. Som enhver kan se, er der hverken hadsk tale eller noget andet, der på nogen måde kan overtræde fællesskabsreglerne på Facebook.  Lignende historier gør sig gældende for en lang række af de andre sider, der tilhører andre afdelinger af Generation Identitær. I et samfund, hvor en meget stor del af den politiske debat foregår på Facebook, er det naturligvis et problem, når man forsøger at kvæle visse holdninger.

Som enhver ved, så bliver ting kun mere interessante, når man forsøger at forbyde dem. Patrioter kan ikke stoppes, og det gælder naturligvis også for Generation Identitær. Husk at skrive dig op til vores nyhedsbrev, at følge os på Twitter, på Youtube og på VK.

Det stopper ikke med os, så kom op af lænestolen og BLIV AKTIV FOR EUROPA!

Tags: