LOADING

Type to search

Gerningssteder i Danmark: Kunne være undgået med remigration

Identitære aktivister har i de seneste dage været ude i det ganske danske land for at markere forskellige gerningssteder, hvor der er blevet begået overfald, voldtægter, knivstikkerier og drab. Forråelsen af vores samfund er et direkte resultat af den masseindvandring, som magthaverne i dyb uansvarlighed har tilladt i årtier. Det er på tide, at vi én gang for alle får udviklingen vendt – remigration nu! 

Gerningssted ved Roskilde Station, hvor en større gruppe af migranter i november sidste år overfaldt en ung kvinde samt en mand, der forsøgte at beskytte hende

Et forandret samfund

Masseindvandringen har forandret vores samfund radikalt. På få årtier er vi gået fra en høj grad af etnokulturel homogenitet til, at der i dag er mere end 10% ikke-vestlige.

To unge europæere på 17 og 18 år blev sidste år stukket ihjel tæt ved City2 i Høje-Taastrup

Vores gader og stræder er blevet utrygge, og på daglig basis kan vi læse om gruppeoverfald, voldtægter, knivstikkerier, skyderier og sågar drab.

En kvinde blev voldtaget på Brabrandstien i Aarhus, da hun var på vej hjem fra festival

Politikerne gør intet

Denne forråelse af det danske samfund er et direkte resultat af den førte udlændingepolitik. I ufattelig naivitet og uansvarlighed har vores politiske magthavere importeret mordere, voldtægtsforbrydere m.v., og når de bliver konfronteret med konsekvenserne af deres egen politik, nægter de at gøre noget ved det. I stedet gemmer de sig bag internationale konventioner.

I Folkeparken i Roskilde, hvor en 13-årig dreng blev overfaldet af en gruppe migranter, der brækkede næsen på ham og truede med kniv samt stjal hans ejendele

Kunne være undgået med remigration

Fælles for alle gerningsstederne, som identitære aktivister har været ude for at markere rundt om i Danmark, er, at de kunne have været undgået med remigration.

Gerningsstedet i Husum, hvor en 15-årig dreng i sidste uge blev stukket ihjel med kniv

I Generation Identitær mener vi, at tiden er inde til at sætte en ny retning. Det skal være slut med udlændingepolitiske lappeløsninger! Kriminelle migranter skal konsekvent smides ud, og vi skal gennem tiltag på samfundsniveau vende den demografiske katastrofekurs, som vi i disse år er på.

Nej til migrantvold – ja til remigration!

Rute 13 ved Nørre Snede i Midtjylland, hvor en migrant i hasarderet narkokørsel slog en kvindelig trafikant ihjel

Tags: