LOADING

Type to search

Identitære aktivister har i forbindelse med Europa-Parlamentsvalget i dag sat egne valgplakater op med to klare budskaber til danskerne: “Stem for remigration” og “Byg Fort Europa”. Mange danske love er udformet med udgangspunkt i EU. Derfor er det kommende Europa-Parlamentsvalg vigtigt. Det er tid til en ny europæisk vision, som fokuserer på remigration og beskyttelse af vores ydre grænser. Forandringen starter med dig og din stemme!

Et vigtigt valg

Meget af dansk lovgivning er enten påvirket eller direkte udspringer af forskellige direktiver, forordninger og traktater i EU. 

Derfor har det forestående Europa-Parlamentsvalg stor betydning, hvad enten man er for eller imod unionen – eller et europæisk samarbejde i det hele taget. 

Nye vinde blæser over Europa

Lige nu er der noget spændende i gære i flere af de toneangivende EU-medlemslande. Vi ser for første gang i mange år partier, der reelt vil standse masseindvandringen og vende den demografiske udvikling. Partier og kandidater, der har visioner for et Europa for europæere. Remigration er sat på dagsordenen og en del af det politiske program visse steder.

Nye vinde blæser over Europa og trækker den politiske diskurs mod højre. Vejen til reel politisk forandring synes kortere end nogensinde før.

I Roskilde med en af moskéernes minareter i baggrunden – et tydeligt bevis på den igangværende befolkningsudskiftning og islamisering af Danmark og Europa

Stem for remigration og Fort Europa

Alt for længe har EU været domineret af globalister, der vægter hensynet til den grænseløse kapitalisme over europæernes ret til egne hjemlande. Det er på høje tid, at vi får vendt denne udvikling og får igangsat en ny europæisk vision – en vision for remigration, der kan vende befolkningsudskiftningen, samt Fort Europa, der kan sikre vores ydre grænser og dermed vores fremtid.

Forandringen starter med dig og din stemme. Det er et vigtigt valg, du skal til på søndag. Sørg for, at du sætter dit kryds ud fra en kandidat, der vil stoppe masseindvandringen og vende den demografiske udvikling.

Stem for remigration!

Stem for Fort Europa!

Tags: