LOADING

Type to search

9-årsdag for terrorangrebet i København: Vi glemmer ikke!

Traditionen tro mødte Generation Identitær op foran Krudttønden og synagogen i Krystalgade. Her nedlagde identitære aktivister blomster og tændte lys til minde for Finn Nørgaard og Dan Uzan, der i 2015 blev skudt og dræbt af terroristen Omar Abdel Hamid El-Hussein. I Generation Identitær glemmer vi ikke den islamiske terrors mange ofre!

Omars blodrus

I år er det ni år siden, at et islamisk terrorangreb rystede København og resten af Danmark. Islamisten Omar Abdel Hamid El-Hussein angreb Krudttønden og slog filminstruktøren Finn Nørgaard ihjel.

Om natten angreb Omar El-Hussein den jødiske synagoge i Krystalgade, hvor sikkerhedsvagten Dan Uzan blev dræbt, inden politiet senere skød terroristen.

Ved terrorangrebene blev et halvt dusin politibetjente desuden såret.

Identitære aktivister nedlægger blomster og tænder lys

Flere angreb venter forude

Vi har i dag indrettet vores gader og stræder efter at forsøge at forhindre terror. Overalt ser vi betonklodser og andre terrorsikringer foran markeder, større pladser, gågader og andre oplagte terrormål. Det hele er forklædt som bænke, potteplanter og kunst for at tæmme frygten og få os til at glemme den islamiske trussel, som politikerne selv har bragt til landet.

Politiets Efterretningstjeneste vurderer, at terrortruslen mod Danmark fortsat er i niveauet ”alvorlig”, og at det er den millitante islamisme, der udgør den væsentligste terrortrussel mod Danmark.

I 2021 blev 13 personer anholdt i Danmark i en terrorsag, efter politiet fandt skydevåben, kemikalier til fremstilling af bomber, samt islamiske materialer og en koran i forbindelse med en ransagning af et hus i Holbæk.

Det er kun et spørgsmål om tid, før Europa igen bliver ramt af et nyt terrorangreb, så længe vi fortsætter den nuværende politiske kurs.

Til minde for filminstruktøren Finn Nørgaard, der blev slået ihjel ved Krudttønden

De hader os

Europa har blodige erfaringer med islamismen. Disse erfaringer stammer helt tilbage fra begyndelsen af 700-tallet, hvor de muslimske maurere i løbet af tre år besatte hele Den Iberiske Halvø, og de strækker sig frem til i dag med jævnlige terrorangreb i blodgudens navn – senest angrebene i Frankrig og Belgien.

Islamisters had til os er åbenlyst, men magthaverne lader ikke til at have forstået alvoren. I stedet for at finde løsninger på, hvordan vi kommer terroren til livs, har de travlt med at snakke om, at vi skal bekæmpe hadet med kærlighed og sammenhold.

De glemmer imidlertid, at islam i sin essens er underkastelse. Integrationstiltag, koranlove og hvad politikerne ellers kan finde på af lappeløsninger og frihedsindskrænkninger, der kan opretholde status quo lidt endnu, ændrer ikke på, at islamistens ypperste mål er at udrydde os. Vi betragtes som vantro, og bøjer vi os ikke frivilligt, bliver vi slagtet. Islamisten skyr ingen midler, som Omar El-Hussein også viste for ni år siden.

Der tændes lys og nedlægges blomster for Dan Uzan, der blev dræbt foran synagogen i Krystalgade

Vi glemmer ikke

Men i Generation Identitær glemmer vi ikke ofrene for islamisk terrorisme.

Kun ved at have rædselsvækkende minder som terrorangrebene i København i 2015 klar i erindringen kan vi tage ved lære og forhindre flere angreb i fremtiden. Ofrene må ikke være døde forgæves.

Derfor mindes vi i dag Finn Nørgaard og Dan Uzan.

Vi glemmer ikke.

Tags: