LOADING

Type to search

Tags: ,

Hvorfor vente til næste angreb? Send islamisterne hjem!

Identitære aktivister var i dag i aktion på Kongens Nytorv med blod og banner, for at kræve handling inden der igen sker et terrorangreb. Den 11. februar, tre dage før 6-årsdagen for angrebet på Krudttønden, anholdte politiet 14 personer i en terrorsag. Flere af dem er nu sigtet for at have planlagt et angreb og sidder varetægtsfængslet. Politiets Efterretningstjeneste giver kun sparsomme oplysninger, men mindst tre af de fængslede er kommet til Danmark som flygtninge fra Syrien. Ved angrebene i Paris og Nice var gerningsmændene ligeledes kommet til Europa som flygtninge. I andre tilfælde, som fx det seneste angreb i Wien, har der været tale om efterkommere af migranter, der lige så godt kunne have vokset op i et fremmed land, som i de parallelsamfund, hvor de trådte deres barnesko. 

Nærer et indædt had til os

Mens vi sover, er der mennesker, der nærer et indædt had til os, der planlægger de næste angreb. Det vil ikke altid være muligt for PET at finde frem til og forebygge disse angreb, det må vi se i øjnene. Derfor er det tid til at forhindre yderligere terror, først og fremmest ved at sende islamisterne hjem her og nu. Dette kan dog ikke stå alene og bør følges op et asylstop, så vi ikke lukke flere attentatmænd ind, og remigration, så de fremmedartede miljøer, hvor gerningsmænd vokser op ikke længere kan eksistere. 

Send islamisterne hjem!

Asylstop nu!

Remigration nu!

Læs talen fra aktionen

Ved aktionen blev der holdt en tale, som kan læses i sin fulde længde her:

I årevis har vi døjet med islamisk terror i Europa. Bomber i den offentlige transport, angreb på kirker, kultursteder, julemarkeder, gader, og det ser ikke ud til at stoppe.. 

For nyligt fik en skolelærer fik hovedet hugget af på gaden i Paris. Vi har set folk blive skudt på gaden i Wien. I en kirke i Nice blev der hugget hoveder af – Ja, selv i vores allerhelligste rum er vi ikke sikre. 

Nu er der så blevet anholdt 14 mennesker der planlagde et terrorangreb i Danmark.

Folk fra fremmede egne, som hader os og alt, hvad der gør os til dem vi er, er i stor stil blevet lukket ind i vores lande af politikere, der hævder at have patent på, hvad der er godt og rigtigt.

Disse politikere åbner velvilligt vores porte og lukker mordere ind i humanismens navn. 

Vores fjender bydes velkommen. 

De slår sig ned i blandt os, oftest på vores regning. Hadet ulmer mellem dem, og de slår vores mænd, kvinder og børn ihjel som tak for gæstfriheden. 

For tag ikke fejl: De hader os. De hader dig og mig. De hader os for dem vi er og er først tilfredse når vi har underkastet os fuldstændigt. 

Derfor ved vi også allesammen, at der vil komme flere angreb. Det er faktisk blot et spørgsmål om tid.  

Der planlægges og spekuleres og forberedes til de næste angreb rundt omkring, også her i landet. 

Alligevel gør vi intet. Vi lukker øjnene og håber på, at det går væk. Hundredvis af døde europæere vidner om, at dette ikke er tilfældet. 

Så længe de går rundt imellem os, vil det ske igen og igen og igen. 

Hver gang det sker vil blodet ikke kun være på terroristernes hænder, men også på hænderne af de politikere, der har ladet det ske.

Det er tid til at sætte en stopper for de islamiske angreb i Europa. Ikke flere blodbad i vores gader. Send islamisterne hjem og send dem hjem nu!

Tags: