LOADING

Type to search

Byste af Knud Rasmussen renset efter hærværk

Torsdag eftermiddag lagde identitære aktivister vejen forbi Hundested, hvor vi rengjorde bysten af polarforskeren Knud Rasmussen. Bysten var blevet udsat for hærværk natten til tirsdag, samme nat som det også gik udover statuen af Hans Egede i København. Ukendte gerningsmænd havde oversprayet bysten med rød maling. Det vides ikke hvorfor, da der hverken var slagord eller lignende, men meget tyder på at der også her er tale om ”anti-kolonialistisk” hærværk inspireret af Black Lives Matter-bevægelsen.

I Generation Identitær kan vi ikke bare se på mens det venstreradikale vanvid breder sig, og der begås hærværk mod statuer rundt omkring i landet. Vores historie, vores minder, vores kultur – det er vigtige ting, som man bør værne om. Derfor har vi på det sidste brugt kræfter på at rengøre statuer, der har været udsat for hærværk.

Vi gør det ikke bare fordi malingen skal af, men fordi modstand mod de venstreradikale strømninger er nødvendig, for det handler om mere end bare et par statuer. Det handler om et forsøg på at slette historien med det formål at skabe et mere politisk korrekt globalt orienteret samfund. Derfor håber vi, at vi med vores handlinger også kan inspirere andre til gøre noget aktivt for at beskytte vores alle sammens kulturarv mod de negative konsekvenser af de identitetspolitiske strømninger, der lige nu nyder en vis popularitet i USA og Vesteruopa.

Tags: