LOADING

Type to search

Kommentarer

Brev til Özlem Cecik

Da der d. 1.maj var en historie i medierne, som både handler om vores fredelige skilte-aktion til elitens ramadan-middag i går, og en kriminel og svinsk handling som efterfølgende blev udført af ukendte gerningsmænd, har vi fundet det nødvendigt at sende et brev til Özlem Cekic omkring dette. I medierne fremstår det nemlig, som om hun antyder at det skulle være GI, der står bag den svinske handling. Det er grove anklager, og den slags kan man ikke sidde overhørig. Vi tager naturligvis skarp afstand fra det der skete efter at vi var blevet smidt ud fra mødet. Samtidigt står vi som altid på mål for vore egne gerninger, som i dette tilfælde var at holde nogle stykker papir op foran vores webcams uden at sige et ord.

Vi har sendt brevet til brobyggeren og postet det på vores Facebook, hvor vi naturligvis også taggede Özlem. På trods af at hun turnerer rundt med dialogkaffe, har vi dog ikke fået svar.

Læs hele brevet til Özlem Cecik her.

Kære Özlem,
vi kan forstå, at der efter vores fredelige og stille protest i går mod den stigende islamisering af vores land, blev vist en ubehagelig og ulovlig video. Vi så det ikke selv, da værten for jeres Zoom-møde havde smidt os ud ca. 20 minutter inde i mødet. Vi vil dog gerne gøre det klart overfor dig, at vi tager dyb afstand fra hændelsen og vi finder, at den slags naturligvis skal politianmeldes, ligesom vi håber at gerningspersonerne bliver anholdt og straffet.

Der står på dr.dk at du ikke giver meget for, at vi tager afstand og at ”ikke kan være sikker på, at det er de samme mennesker.” – Hvis man kender til GI og har fulgt med i vores aktioner, så ved man bestemt, at det er imod alt hvad vi står for. Vi har et stærkt princip, som er at man altid står ved sine handlinger. Det er også derfor vores aktivister optræder med åbent ansigt, og står frem, selv om det kan betyde at de må døje med overfald, chikane og lignende.

Vi er en organisation, der bruger vores tid på happenings og hjælp til samfundets svageste. At vi først skulle foretage en fredelig protest-aktion i vores organisations navn, for derefter at begå en end dog meget grov forbrydelse, som står direkte i modstrid med egne moralske principper, ville jo være det rene galimatias.

Vi tager gerne ansvaret for egne handlinger, men naturligvis ikke for andres. Vi mener, at den stigende islamisering af Danmark og Europa i det hele taget er et kæmpe problem. Vi mener ligeledes, at det er et problem når medie-eliten, politikere, præster og mediepersonligheder mødes for at klappe hinanden på ryggen og lykønske hinanden med rigtigheden af det multikulturelle projekt, der har haft enorme negative konsekvenser for danskerne. Vi mente derfor det var vigtigt med en påmindelse om, at der findes en befolkning udenfor disse eliter, som også bør have en stemme. Derfor holdt vi skilte op med ordene ”Stop islamisering”, mens vi i øvrigt hverken afbrød eller forsøgte at forhindre afholdelsen af arrangementet. Det ville jo være både udemokratisk og ulovligt, og det var ikke vores formål. Vi tænkte sådan set, at det med at lade flere stemmer komme til orde var i tråd med den indstilling der ligger bag Brobyggerne og dialogkaffe, men dialogen er vist kun imellem dem, der i forvejen er enige om, hvad der er det gode.

Du er næppe enige med os i vores synspunkter, og sådan må det være i et demokratisk samfund. Ligesom det er indenfor demokratiets rammer, at vise sin uenighed på en fredelig måde.

Vi opridser lige forløbet af vores aktion. Vi gik ind omkring kl. 20.00 og da du holdt din introduktionstale, så holdt vi skilte op for vores webcams. Vi sagde ikke noget, vi råbte ikke noget, eller gjorde andet for at forhindre eller sabotere sammenkomsten.

Efter omkring ca. 20 minutter var alle dem, der holdt skilte blevet smidt ud af chatten af værten for mødet. Der sluttede ramadan-middagen for vores vedkommende. Vi var dermed blevet smidt ud af jer selv, da den ubehagelige hændelse fandt sted.

Vi håber som sagt, at de skyldige bliver fundet og straffet. Gerne hårdt.

Tags: