LOADING

Type to search

Aktivisme

Ret til sikkerhed – For Europas folk

Netop som en flashmob fra Amnesty International var i gang med en aktion i midten af København, der krævede, at flere migranter fik ret til sikkerhed i Europa, blev de overrasket af en gruppe aktivister fra Generation Identitær. De identitære aktivister tog opstilling foran Amnesty Internationals happening, hvor de stod i stilhed med billeder af ofre for nogle af de mange islamiske terrorangreb, som har fundet sted i Europa de senere år. Amnesty International taler kun om ret til sikkerhed for migranter, men vi ønsker sikkerhed for de europæiske befolkninger.

Som mange andre NGO’er arbejder også Amnesty International for at flere migranter kan komme til Europa. De ønsker sikkerhed for de tilrejsende fra fjerne egne, men i deres hensynsløse ”godhed” ser de bort fra den usikkerhed som migranterne bringer med sig, hvor de kommer frem.

Vores gader er plastret til med betonklodser i alle mulige forklædninger, som har til formål at forhindre terror. Engang var vi et land, hvor statsministeren kunne cykle til arbejde ubevogtet. Nu færdes politikere med livvagter døgnet rundt. Mange europæere har ladet livet i de terrorangreb der er blevet udført i islams navn. Vi ønsker et sikkert samfund uden terror.

Migranter og deres efterkommere er kraftigt overrepræsenteret i statistikkerne når det gælder voldelig kriminalitet og voldtægt. Europas sønner og døtre betaler prisen, når de hellige skal varme deres kolde sjæle ved godhedens bål og der skrues op for masseindvandringen. Vores unge har om nogen ret til sikkerhed i deres eget land.

Hvis Amnesty International virkelig ønskede ”ret til sikkerhed” for både migranter og europæere, ville de arbejde for at bygge et uindtageligt Fort Europa, og gøre det umuligt for migranter at søge spontan asyl i Europa. Ingen migranter ville tage den farlige og dyre rejse over Middelhavet, hvis de vidste at de ville blive sendt tilbage og miste enhver chance for at få ophold i Europa, hvis de dukkede uanmeldt op på vores dørtrin.

I modsætning til Amnesty International, ønsker vi ret til sikkerhed – For Europas folk. Derfor kræver vi:

Byg Fort Europa

Asylstop nu!

Remigration nu!

Tags: