LOADING

Type to search

Kommentarer

Næsten 7.000 blev familiesammenført eller fik asyl i 2018

6.885 – så mange fik enten asyl eller kom til Danmark ved familiesammenføring i 2018. Regeringen vil nok mene, at det skyldes deres stramning af udlændingepolitikken. Men der er slet ikke tale om en stramning – mængden er bare tilbage på sit normale, høje niveau fra 2012, og er endda højere end sidst i nullerne.

Regeringen har tidligere brystet sig af at have nedbragt antallet af opholdstilladelser. De glemmer dog, at årene frem til nu har været præget af både flygtningekrise samt dens efterdønninger. Det har betydet, at antallet af migranter har været langt højere end normalt. Fordi den sidste flygtningekrise så småt er ved aftage, har regeringen altså reelt ikke fået nedbragt antallet af ophold væsentligt. Det er bare tilbage på ”normalt” niveau. Business as usual.

Husk det

Mængden af migranter der får ophold i landet, er altså langt fra reduceret, og andelen af ikke-vestlige migranter og efterkommere i befolkningen vil bare stige og stige, hvis ikke vi ændrer kurs. Det er nu vi skal gøre noget ved det, hvis vi gerne vil give et Danmark som vi kender det videre til børn og børnebørn.

I år er der valg. Du har muligheden for at stemme på en anden politik. Vores nuværende statsminister har med støtte fra resten af regeringspartierne og Socialdemokratiet, i 2018 underskrevet FN-migrationspagt. En aftale, der vil gøre det lettere for migranter at komme til Europa. Desuden har man lavet en ghettoplan, der bare flytter problemerne rundt til hele Danmark, i stedet for at løse dem.

Så når du står og skal stemme til valget her senere i 2019, så stem på dem, der vil sørge for skabe tryghed for dig og din familie. Stem på dem, der vil at der er et Danmark, også om 100 år.

Tags: