LOADING

Type to search

Aktivisme

Europa er vores!

Identitære aktivister var her til aften i aktion i forbindelse med et stort islamisk arrangement på Rådhuspladsen, der fandt sted i anledning af ramadanen. Netop som solen gik ned, og der lød en islamisk bøn smed aktivisterne et stort banner med teksten ”Europa er vores” ud fra en bygning der ligger lige ud til der, hvor folkemængden var forsamlet. Samtidigt holdt en aktivist en tale, som rungede ud over pladsen.

Det Europa vi kender forsvinder

Det bliver sværere og sværere at kende vort land igen. D. 1.juni var der igen indkaldt til en stor islamisk højtid midt på Københavns mest kendte plads. Den langsomme islamisering af Europa bliver tydeligere og tydeligere, og det gælder også her i Danmark. Hvor man tidligere stødte på den slags i omegnskommunerne, hvor koncentrationen af migranter og efterkommere er størst, så er det nu rykket midt ind i vores hovedstad.

Arrangementet, hvor muslimer samles på Rådhuspladsen i stort antal for at bryde ramadanen sammen, er et symbol på, hvor langt islamiseringen af vores samfund er gået. En udvikling, der kun vil fortsætte – med mindre vi beslutter, at vores samfund skal gå i en anden retning.

Generation Identitær mener, at det punkt for længst er kommet, hvor vi bør sige fra overfor multikultur, masseindvandring og islamisering. Danmark er og bliver det eneste sted, hvor dansk kultur kan leve, og derfor bør dansk kultur være den ledende i vores land. Det samme gælder i mange andre lande i Europa. De lokale gamle kulturer fortrænges, og gadebilledet ændres så det minder mere om Mellemøsten end Europa. Det er nu vi skal vende den udvikling – og sætte gang i remigrationsprocessen, så vi får færre migranter og efterkommere i Europa, i stedet for, som hidtil, flere og flere. Det på tide, at vi tager Europa tilbage.

Stop islamering!

Asylstop nu!

Remigration nu!

Europa er vores!

Læs talen her:

I dag samles tusindvis for at fejre en fremmed og fjendtlig religion i midten af vores by. Vores mest kendte plads omdannes fra København til Mekka.
Et tegn på en udvikling vi har set i årevis.
Langsomt ændres befolkningen i vores land så det ikke er til at kende igen. Mange forsøgte at advare os, men vi lyttede ikke. Nu er vi så her, i et land som risikerer at være forandret for altid.
Det land som vores forfædre døde for. Det land som vores børn skal arve. Men vi giver ikke vores land og vores Europa væk. Vi bukker aldrig under. Vi giver aldrig op.
Dette er Europa – ikke jeres kalifat
Mærk jer vores ord – Europa skal for altid være vores.

EUROPA ER VORES!

Tags: