LOADING

Type to search

Aktivisme

Årets udskiftningspris 2019

Generation Identitær uddeler årets pris for befolkningsudskiftning til Alternativets politiske ordfører og rejsedronning, Carolina Magdalene Maier. Maier får prisen for at utrætteligt modarbejde den danske befolknings interesser, samt for hendes imponerende foragt for sit eget folk.

Der er flere ting, der har gjort at juryen har besluttet, at den ekstremt kosmopolitiske Maier skal have udskiftningsprisen 2019, men der er især visse episoder, der har gjort at hun har overhalet alle andre konkurrenter. I februar måned besteg Carolina Magdalene Maier således Folketingets talerstol, for i klare og rene toner at hylde udskiftningen af den danske befolkning med disse ord:

”Det, der ændrer sammensætningen i et land, er jo delvis landets lovgivning. Det medgiver jeg gerne, og der kan være masser af problemer med den gamle lov, man lavede i 1983. Men det, der ændrer sammensætningen i et land, er jo primært det omgivende samfund, det vil sige det internationale samfund, som vi som land er en del af. Vi kan jo ikke styre, hvad der sker ude i verden, medmindre vi lukker os om os selv, og jeg er helt med på, at det er Dansk Folkepartis største ønske. Det er ikke vores ønske. Vi vil egentlig gerne stadig væk være en international stormagt i Danmark. Ja, det betyder, at vi ændrer sammensætningen i vores land, og det gør vi med glæde.

Maier er jo langt fra den eneste politiker, som aktivt arbejder for en befolkningsudskiftning i Danmark, men det der er med til at adskille hende fra de andre, er den oprigtige glæde hun udstråler ved sit eget folks destruktion. Sjældent har man set et så stærkt og flot selvhad, som hos hende, og det skal man naturligvis belønnes for. Det er trods alt de færreste, der alligevel stiller sig op og fejrer befolkningsudskiftningen på den måde. Rigtigt flot og ekstremt progressivt!

Og det er naturligvis ikke den eneste gang Maier har udvist den slags adfærd. Nej, vi husker hendes ord da en rapport afslørede massive integrationsproblemer i Danmark, og at ikke-vestlig kultur med tiden kan blive normen i Danmark, efterhånden som andelen af migranter og efterkommere vokser:

”Selvfølgelig kommer vores børn til at vokse op i et andet samfund, og de danske traditioner vil måske ikke være så dominerende. Men er det et problem? Det synes vi ikke.”

Nej, for Maier er nemlig fuldstændigt ligeglad med om hendes soya latte bliver langet over disken af en dansker eller en pakistaner. Bare de kommer i en lind strøm, og så er det jo kun lidt ekstra krydderi, hvis ramadanen ender med at afløse den kedelige jul, som tiden ærligt talt er løbet fra.

Det ligger også helt i tråd med, at Maier gerne vil have sløjfet det oldnordiske fag ”kristendomskunskab” fra skoleskemaet. For hvorfor skal lige kristendommen have så meget opmærksomhed, når der er mange nye eksotiske religioner som man kan lære om? Til gengæld giver er hun mere end villig til at gå den ekstra mil for at vore nye muslimske medborgere kan nye særlige hensyn til deres medbragte religion:

”Altså, hvis vi antager, at grunden til, at der er nogle piger, som ikke vil bade sammen med drenge, er, at det ligger i deres tro, har vi så ikke som samfund en forpligtigelse til at respektere, at man har nogle forskellige handlinger, som er funderet i ens tro? ”

Ja, Carolina er i sandhed i særklasse, når det kommer til at skubbe sit eget folk og kultur til side, så migranter og efterkommere kan føle sig særligt velkommen her i landet, og på den måde komme til at udgøre en større andel af befolkningen i Danmark. Prikken over å’et er at Maier går til valg på at vi skal modtage 2.000 kvoteflygtninge årligt, for befolkningsudskiftningen kan bare ikke gå hurtigt nok.

Herfra skal lyde tak og masser af respekt for Maier og hendes indsats for udskiftning af danskerne. Vi håber at prisen og blomsterne bringer glæde i hendes verdensborger-hjerte.

Tags: