LOADING

Type to search

Aktivisme

Terrorsikring hjælper ikke – Remigration nu!

Identitære aktivister foretog lørdag en manifestation ved julemarkedet på Højbro Plads i København. Aktivisterne tog i stilhed opstilling foran julemarkedet med portrætter af ofre for terrorangreb i Europa, for at minde om at angrebet i tirsdags i Strasbourg kun er det seneste ud af mange, og gøre opmærksom på, at terrorsikring ikke hjælper, men kun fjerner fokus fra de egentlige problemer.

Europæiske julemarkeder, tidligere indbegrebet af hygge, er i dag omgivet af terrorsikring. Nogle steder endda i en grad, at markederne nærmere ligner fæstninger end steder, hvor vi samles for at nyde de smukke lys, købe julegaver og drikke glögg.

Først satte vi grimme betonklodser op for at sikre os selv. Da det gik op for os, at truslen var blevet normaltilstand, forklædte vi terrorsikringen som blomsterkummer, skulpturer og hvad vi ellers kunne finde på.

Det seneste islamistiske angreb i Strasbourg fandt sted ved et julemarked. Denne gang var det med skydevåben, men det kunne have været en bombe, en kniv eller noget fjerde. Vi kan ikke beskytte os mod den fjende, der går i blandt os. Gerningsmanden, Cherif Chekatt, var født i Frankrig, havde fransk pas, men hans loyalitet var ikke hos franskmændene. Den var hos islam.

Hans historie ligner en vi har hørt så mange gange før. Unge med en ikke-europæisk etnokulturel identitet vokser op blandt europæere, men ender som ekstremister, måske endda terrorister. Chekatt var blot en ud af 12.000 på politiets liste over farlige islamister.

Disse angreb er kommet for at blive. Efterretningstjenester regner julemarkeder for at være steder med særlig høj risiko for at blive angrebet. Vi strammer vores love og bygger vores byer om til fæstninger, samtidigt med vi vedbliver at modtage migranter fra de lande, der har leveret os så mange terrorister. Selvhadet er til at tage og føle på.

Det er nu vi skal træde i karakter, nu vi skal sætte gang i remigrationsindsatsen, så vi kan bevare de sikre samfund vi tidligere tog for givet. Gør vi det ikke, vil de der allerede har ladet livet være døde forgæves, og endnu værre, flere vil følge. 

Tags: