LOADING

Type to search

Kommentarer

Slattent ghettoudspil svigter danskere

Kvindeundertrykkelse er bare en af de mange gevinster man kan blive tvunget til at vinde i ghettolotteriet.

Det netop offentliggjorte ghettoudspil er fortsættelse af tidligere tiders forfejlede politik, og vil skabe mange problemer for den etnisk danske befolkning. Men hvorfor skal danskere være ofre for politikernes uvillighed til at tage fat om problemets rod?

Ghettoudspillet, som angiveligt skulle udrydde ghettoer inden 2030, er en pakke med en række initiativer. Et af dem er at rive nogle ganske udmærkede almennyttige boliger ned, for derefter at sprede beboerne udover landet. Noget vi for nogle uger siden protesterede imod med vores aktion “Ghettolotteriet”. Dette er dog ingen løsning. Problemet ligger nemlig ikke i betonen, men består af de ikke-vestlige beboere der er kommet hertil igennem masseindvandringen. Noget vi for nogle uger siden påpegede med vores aktion “Ghettolotteriet”.

Derudover vil man forfordele folk med høje uddannelser og gode jobs så de kommer først i køen til boliger i belastede almennyttige byggerier, og samtidig gøre det sværere for folk på overførselsindkomst at bo i dem. Men hvis ressourcestærke skal have førsteret til disse boliger, hvor skal de mindre bemidlede etniske danskere så bo?

Danske skolelærere og socialrådgivere skal også fremover mistænkeliggøres og trues med fængselsstraf, hvis de ikke indberetter det de ser til myndighederne på korrekt vis. Almindelige danske retsprincipper ophæves, så man nu kan få dobbelt straf, hvis man begår en forbrydelse på det forkerte sted. Noget der i øvrigt sagtens kan resultere i at kriminelle finder andre steder at udøve deres kriminalitet, hvor de juridiske omkostningerne er lavere.

Folkeskoler skal kunne lukkes. Gymnasier skal fordele elever efter herkomst, hvilket kan betyde at danske elever risikerer at blive fordelt til gymnasier med et stort antal elever med udenlandsk baggrund.

Man laver altså love, der betyder at danskere nu risikerer at få indvandrer-relaterede problemer i deres områder, når disse spredes rundt i landet, eller går ud over de etniske danskere, der bor i ghetto-områderne, som ofte ikke ligefrem er de mest ressourcestærke. Hvor er solidariteten med vores egne?

Initiativerne i ghettoudspillet er mange, og hver og et med det tilfælles, at de er lappeløsninger på det egentlige problem: at her er for mange ikke-vestlige migranter og efterkommere.

Regeringen bør derfor i stedet arbejde for remigration af ikke-vestlige indvandrere, sætte stop for ny indvandring og sikre en dansk ledende kultur. Kun dette vil gøre en ægte forskel.

#RemigrationNu

Tags: