LOADING

Type to search

Aktivisme

Migranter skal ikke have nye huse – de skal hjem


Aarhus Kommune har besluttet, at bruge 24 millioner på at købe ejendomme til migranter. Derfor lagde aktivister fra Generation Identitær i dag vejen forbi rådhuset i Aarhus, for at aflevere et brev til samtlige byrådsmedlemmer, samt en folder med alternative forslag til ejendomme, hvor migranterne kan bo – i deres hjemlande.

Her kan du læse brevet i fuld længde:

“Kære byrådsmedlem.

Onsdag den 26. september vedtog 20 ud af 31 byrådsmedlemmer i Aarhus kommune at købe ejendomme til migranter for 24 mio. kr. Det er en beslutning, som vi i Generation Identitær finder dybt forkastelig.

KOMMUNALT EJENDOMSKØB TIL MIGRANTER

Siden masseindvandringens begyndelse har vi kun set andelen af ikke-vestlige migranter stige. Generation Identitær ønsker at denne udvikling vendes, så andelen af ikke-vestlige migranter bliver mindre.
Beslutningen om at bruge et enormt beløb på at købe ejendomme til migranter, er ikke bare en investering i bygninger, men en investering i migranters fremtid i Danmark. Men migranternes fremtid er ikke i Danmark – den er i deres hjemlande. Med dette ejendomskøb vil migranter blive fastholdt i Danmark, fremfor at de tager hjem og medvirker til at genopbygge deres hjemlande.

TID TIL AT TAGE HJEM

I 2017 rejste over 10.000 syrere tilbage til Syrien, og trafikken på flyruter til Syrien er steget eksplosivt. Vi ser i høj grad, at migranter som opholder sig her i landet, i stigende grad rejser hjem eller tager på ferie i deres hjemlande. Eksempler på disse lande er Syrien, Somalia og Afghanistan.

Generation Identitær mener, at de 24 millioner kroner Århus kommune investerer i migranters fremtid i Danmark, i stedet bør investeres i at fremme hjemsendelsen af migranter til fredelige hjemlande – noget Danmark allerede er begyndt på, til både Somalia og Afghanistan.

EN INVESTERING I DANMARK

Aarhus Kommune står med et stort ansvar for, hvordan fremtiden for kommunen og dens borgere skal udvikle sig. Århus Kommune har, som mange andre, store udfordringer med den mængde migranter, der er kommet til landet. Derfor er de beslutninger, som træffes i byrådet herom, af betydning for den retning, som kommunen bevæger sig i, og som gerne skal udvikle sig i bedste interesse for den indfødte befolkning.

I stedet for at fastholde migranter i Danmark, bør politikere på både lokalt og nationalt plan arbejde for at varetage den danske befolknings interesser. På spørgsmålet ”hvad skal vi gøre med herboende ikke-vestlige migranter?” – skal svaret være: remigration nu!”

Tags: