LOADING

Type to search

Aktivisme

Hjælp i nærområderne – Send Rosa Lund til Kurdistan!

Rosa Lund fra Enhedslisten, vil gerne have den tyrkiske ISIS-kriger Ömer Kücükavci til Danmark som en hjælp til Kurdistan. Generation Identitær synes, at det er en bedre idé, at Rosa Lund tager til Kurdistan, så kan hun hjælpe alt det hun vil, og vi vil gerne betale for hendes rejseudgifter.

I forbindelse med TV2-udsendelsen om den tyrkiske ISIS-kriger Ömer Kücükavci, der har siddet i kurdisk fængsel i over et år, og nu gerne vil til Danmark, udtalte Enhedslistens Rosa Lund:

”- Han er født og opvokset i Danmark, og så skal han stilles for en dansk domstol. Det er vores problem. Kurderne er vores allierede i kampen mod Islamisk Stat, og derfor skal vi også hjælpe dem med at håndtere de danskere, som de har i deres varetægt, siger hun.”

Kücükavci er hverken dansk statsborger, eller dansker i øvrigt. Vi finder, at Enhedslistens ønske om at bringe en islamistisk soldat til Danmark, som ikke engang er statsborger her, nærmer sig det absurde. Danmark har intet ansvar for ham, og naturligvis er det en enorm sikkerhedsrisiko for den danske befolkning at lukke sådan en mand ind i vores land.

Men det synes vi dog ikke skal afholde Rosa Lund fra at hjælpe kurderne. Derfor vil vi gerne tilbyde Rosa Lund at betale for alle hendes rejseomkostninger, hvis hun opgiver sin tjans som retsordfører og tager til Kurdistan for at hjælpe. Der vil hun rigtig få mulighed for at smøge ærmerne op og løfte sin del af ansvaret. Vi forventer at høre fra hende snarest.

#SendRosaTilKurdistan

Tags: