LOADING

Type to search

Aktivisme

Generation Identitær i aktion for Tommy Robinson i Aarhus!

Aktivister fra Generation Identitær var i dag i aktion ved det engelske konsulat i Aarhus, for at støtte Tommy Robinson.

Den britiske journalist og aktivist, Tommy Robinson, sidder i øjeblikket fængslet i England. Domstolen i Leeds har givet medierne mundkurv på, så der rapporteres ikke om sagen længere – de få medier, som nåede at skrive om historien, har censureret alt relevant indhold. Det vides dog, at Tommy Robinson blev anholdt da han rapporterede foran en retsbygning, hvor en sag om systematisk seksuelt misbrug fandt sted.

Tommy Robinson har været en central figur i dækningen af såkaldte grooming gangs – grupperinger af primært pakistanske mænd, som systematisk har misbrugt piger. Den værste sag om grooming gangs, som i øjeblikket verserer i England, tæller intet mindre end 1400 ofre, som er blevet seksuelt misbrugt og tortureret.

Disse skrækkelige sager er ikke enkeltstående, men et symptom på en kultur hvor kvinder er objekter til fri afbenyttelse – en kultur som aktivt spreder sig blandt os. Trods det store omfang, får disse sager meget lidt mediedækning. Det er op til aktivister og frie journalister som Tommy Robinson, at afdække og rapportere det.
Tommy Robinsons anholdelse er heller ikke en enkeltstående sag. Flere fremtrædende patrioter er blevet nægtet indrejse i Storbritannien, interneret og deporteret, indenfor den seneste tid – blandt andet Martin Sellner, Bódi Ábel, Lauren Southern og Brittany Pettibone. Martin Sellner skulle holde en tale, men efter at være blevet nægtet indrejse, holdt Tommy Robinson denne tale, på Martin Sellners vegne – et udtryk for, hvordan Tommy Robinson har været ytringsfrihedens stemme i Storbritannien. En ytringsfrihed som lider.

Totalitarismen trives til gengæld, både i form af islamismen og den blødere variant, den såkaldte liberalisme, som i øjeblikket viser sit sande ansigt.

Generation Identitær er modstandere af alle totalitære ideologier, og ønsker Tommy Robinson løsladt og remigrationen påbegyndt. Kun ved at tale åbent om islamismen, kan vi stoppe de problemer som følger med masseindvandringen.

Generation Identitær støtter Tommy Robinson, og vi opfordrer dig til at gøre det samme. Du kan vise din støtte, ved at bidrage direkte til Tommy Robinson eller deltage i demonstrationen foran den britiske ambassade i København i aften.

Tommy har været en stemme for tusinder, nu er det vores tur til at være en stemme for ham.

#FreeTommy #RemigrationNu

https://www.facebook.com/events/1865214063780623

Tags: