LOADING

Type to search

Aktivisme

2018 – Tak til jer!

Et år er overstået, og hvilket år! 2018 har været et travlt år for os i Generation Identitær. 32 aktioner har vi gennemført i løbet af året. Det har været happenings med udklædning, banneraktioner, protester mod nye moskéer og meget andet.

Vi har sat plakater op, delt flyers ud på gader og uddannelsessteder, skrevet læserbreve og kronikker, givet interviews til alle former for medier, sendt breve til politikere og samlet underskrifter ind.

Vores kampagner har været vellykkede. Planerne om en moské i Holbæk blev afblæst, da ejer valgte at sælge den til anden side. Generation Identitær var blandt de første til at gøre opmærksom på FN’s migrationspagt og vi var på gaden længe før det blev et varmt emne blandt partierne på Christiansborg.

2018 var året, hvor vi fik en ny, stærk afdeling i Aarhus. Godt gået, Jylland!

Vi har deltaget i aktioner i alperne mod illegal immigration, mindedes de der kæmpede mod islam i 1683 i Wien, og været lige i hælene på magthaverne hele vejen til Marokko.

Det var også året, hvor den europæiske identitære bevægelse fik fjernet alle sine sider på Facebook i et stort koordineret censur-angreb, men hvor vi ufortrødent og med stor hjælp fra alle dem, der støtter vores sag alligevel kunne fortsætte med at sprede vores aktioner og budskaber.

Vi vil gerne give en stor tak til alle jer, der har støttet os i det forgangne år. Alle jer der har doneret, alle jer der har delt vores indhold, og jer der gør hvad I kan for at støtte os på alle mulige måder. Uden jer kunne vi slet ikke gøre alle de ting.

Vi går forrest, fordi I står bag os!

Vi ses i 2019!

Tags: