LOADING

Type to search

Aktivisme

Terror som normaltilstand? Nej tak! – Identitær aktion


Terror er ikke noget vi skal acceptere. Det må aldrig blive hverdag.
Terrorsikringen I Nyhavn er blevet malet nydeligt grøn for at skjule de grimme betonklodser, der er sat op over hele byen, for at forhindre at islamister kører folk ned, som det efterhånden er sket mange andre steder I Europa. Vi har sat plakater op på klodserne fordi vi ikke synes de skal skjules.

At pynte terrorsikringen er en normalisering af terrortruslen, som får os til at blive passive og acceptere den som en del af vores hverdag. Københavns Kommune har planer om at skifte de midlertidige betonklodser ud med mere permanent terrorsikring i form af fx bænke eller andet. Ligeledes har det været på tale, at sænke farten på bilerne i hele Indre By, for at forebygge terror.

“Stå sammen” siger de. “Fortsæt som I plejer, ellers har terroristerne vundet” siger de. Men terroristerne vinder, når vi intet gør for at forsvare os, andet end at indskrænke friheden i vores samfund med øget overvågning, øgede beføjelser til politiet og barrierer på vore gader og stræder. Det er symptombehandling, der ikke hjælper.

Vi ønsker at man tager fat om ondets rod:

  • Send islamister og hadprædikanter hjem.
  • Send kriminelle udlændinge hjem.
  • Stop tilstrømningen af flygtninge og migranter.
  • Forsvar Europas og Danmarks ydre grænser.

Har du lyst til at blive aktiv I Identitær? Send os en besked.

Tags: