LOADING

Type to search

Aktivisme

Stop politisk indoktrinering på Københavns Universitet!

Da Københavns Universitet i dag lagde lokaler til et seminar med en politisk ekstremist, der blandt andet står bag foredraget ”Alle hvide mennesker er racister”, mødte en gruppe identitære aktivister op for at protestere og advare mod den politiske indoktrinering, som vi ikke mener hører hjemme på et af landets fornemmeste uddannelsesinstitutioner. Københavns Universitet svigter sit ansvar for de studerendes læring, og lader sig omdanne fra akademisk institution, til en propagandacentral.

“Alle hvide mennesker er racister, og den bliver I nødt til at æde. ” – Mica Oh i Vice, 2018.

Som en del af et seminar på to dage, har Københavns Universitet i samarbejde med aktivistgruppen Sammen Mod Racisme (som er en del af Mellemfolkeligt Samvirke) og den politiske blog Eye on Global Health, der drives af studerende fra Københavns Universitet, inviteret den feministiske aktivist Mica Oh til at undervise. Mica Oh driver siden ”Hende den Intersektionelle Feminist” på Facebook, hvor hun ofte skriver om at majoriteten af danskere er racister, at Danmark er et racistisk land, hvidt privilegie og meget andet i samme dur. Hun er i høj grad optaget af hudfarve og race, men påstår, ikke særligt overbevisende, at være anti-racist.

Nu slår hun sine folder som underviser på et seminar på Københavns Universitet, hvor hun skal undervise de studerende i ”hvidhed”, privilegier, ”white savourism” og strukturel racisme. Alle emner, der intet har med videnskab at gøre, men derimod har alt at gøre med såkalt intersektionel ideologi. Idéer importeret direkte fra USA, hvor de de længe har eroderet den akademiske standard på de amerikanske universiteter, og lagt grunden for den krænkelseskultur, som vi på det seneste har set brede sig til danske uddannelsesinstitutioner.

I Generation Identitær finder vi det pinligt, at Københavns Universitet er med til at arrangere et seminar, der på ingen måde lever op til de akademiske standarder, som man forventer af et universitet, men nærmere er et møde for en politisk kult, hvor danske og europæiske studerende skal lære at skamme sig over, hvem de er. Et universitet bør være der, hvor der foregår undervisning og debat på et højt akademisk niveau, og hvor den frie tanke trives – når man inviterer politisk ekstremisme indenfor dørene, forklædt som ”undervisning”, så svigter man de idealer, som de europæiske universiteters tradition står for.

På flyeren, der blev delt ud stod:

“Stop politisk indoktrinering!


Generation Identitær mener at universitetet skal være et sted hvor vi kan blive introduceret til vores stolte europæiske intellektuelle traditioner, og ud fra disse skabe et fundament for videre kritisk tænkning og udvikling. Derfor finder vi det forkasteligt, at universitetet nu inviterer til et seminar med den person, der står bag foredraget “Alle hvide mennesker er racister” og som påstår, at Danmark er et af de mest racistiske lande. 

Vores uddannelsesinstitutioner skal ikke være anstalter, hvor de studerende fyldes med ideologisk propaganda baseret på modeluner fra USA. Denne importerede ideologiske bølge har til formål at indoktrinere studerende med radikal feminisme og postmoderne identitetspolitik som foragter dansk og europæisk identitet, og som ønsker at indgyde endnu mere selvhad hos alle studerende med dansk og europæisk baggrund. Det skal vi ikke have på danske universiteter. 

Den politisk korrekte indoktrinering og den deraf afledte krænkelseskultur, har intet med videnskab at gøre. Det hører ikke hjemme på et universitet, hvor akademiske standarder må og skal herske.

Københavns Universitet skal ikke fremme en bestemt venstreradikal dagsorden, men derimod igen være et sted, hvor den frie tanke trives. “

Note: Foredraget “Alle hvide mennesker er racister” skiftede navn i maj måned. Nu hedder det “Strukturel racisme – Er alle hvide mennesker racister?”

Tags: