LOADING

Type to search

Presse

Generation Identitær beskyldt for hærværk af BT

I forbindelse med vores anti-islamiserings-happening imod VUC Lyngbys kampagne med en pige iklædt hijab, skrev journalist hos BT, Niels Pedersen, en artikel, der indeholdt en række faktuelle fejl. Generation Identitær blev omtalt som “hærværksmænd” og aktionen som ”hærværk”.

Intet kunne selvfølgelig være længere fra sandheden. Vores aktion var rent symbolsk, og skiltene var lige til at pille af igen og påførte ikke reklamestanderne nogen skade overhovedet. Skiltene var sat nænsomt fast med klar tape. En avanceret metode, som kan være svær for dovne journalister at forstå.

For Niels’ og andre journalisters skyld, har vi produceret en pædagogisk video, hvor vi forklarer præcist hvordan man sætter et skilt op, uden at forårsage skade på andres ejendom.

Generation Identitær synes, at den danske journaliststand skulle fokusere mindre på den tape som vi sætter skilte op med, og mere på den stigende islamisering, som aktionen satte fokus på. For tapen kan, som det ses i videoen nemt fjernes uden spor. Det samme kan desværre ikke siges om islamiseringen af vores samfund.

Vi fortsætter naturligvis med at lave aktioner mod islamisering og masse indvandring, og arbejde for at styrke dansk og europæisk identitet.

Se vores aktion her.

Tags: