LOADING

Type to search

Aktivisme

Generation Identitær besætter Københavns Hovedbanegård

Integration er en løgn – Remigration nu!

Generation Identitær foretog i dag en symbolsk besættelse af Hovedbanegården i København, med et krav om at der sættes gang i remigration af herboende ikke-vestlige udlændinge. Kurven skal knækkes og antallet af migranter og deres efterkommere skal falde i stedet for at stige, som det har gjort uafbrudt siden 1980. Udskiftningen af den danske befolkning skal ophøre.

Siden masseindvandringens begyndelse, er antallet af ikke-vestlige migranter og efterkommere i Danmark kun steget og steget. I årevis har man forsøgt, at integrere ikke-vestlige migranter I det danske samfund, men det er tydeligt, at det ikke har virket. Selv efter flere generationer er migranter mere kriminelle, klarer sig dårligere i skolen, og holder fast i værdier, der er helt anderledes end det omgivende danske samfunds. Man kan ikke integrere de enorme mængder af ikke-vestlige migranter, der er kommet til landet med masseindvandringen. Integrationen er en løgn! Vi ønsker at man i stedet begynder at tale om, hvordan vi sætter gang i remigrationen, så der bliver færre ikke-vestlige migranter og efterkommere i vores samfund i stedet for flere.

Vi har valgt at lave vores aktion på Københavns Hovedbanegård fordi den både symboliserer afrejse, men også fordi den under ”flygtningekrisen” var omdannet til en flygtningelejr. Det vil vi ikke se igen. ”Flygtningekrisen” er ikke ovre, men er nu en permanent tilstand. I de kommende år vil befolkningsantallet i Afrika eksplodere og endnu flere vil søge mod Europa i deres søgen efter et bedre liv. Danmark er vores hjemland, og vi ønsker det bevaret for de fremtidige generationer. Danmark kræver et dansk folk og dansk kultur for at kunne overleve, og derfor skal befolkningsudskiftningen stoppe, og den danske kultur skal være ledende i Danmark.

Vi ønsker:

  • Remigration i stedet for forfejlet integration
  • At Danmarks og Europas ydre grænser sikres så vi ikke oversvømmes af migranter
  • Stop for asyl

Meld dig til vores nyhedsbrev og få alt direkte og ucensureret i din mail.

Bliv aktiv!

Aktivisme koster penge. Støt os!

Tags: