LOADING

Type to search

Aktivisme

Det store ghettolotteri

Identitære aktivister afholdt i dag det store Ghettolotteri på gaden i København for at gøre opmærksom på, at politikernes ghettoudspil ikke vil løse problemet. Ghettoproblemerne ligger ikke i betonen, men har at gøre med beboerne. At sprede beboerne ud over landet vil aldrig være en løsning, men vil blot flytte problemerne.

I den anledning uddelte vi en flyer med teksten:

Det Store Ghettolotteri

Mange deltagere – ingen vindere

Politikerne ønsker at fjerne parallelsamfundene i ghettoerne ved at rive bygningerne ned, og sprede beboerne rundt om i landet. Dette vil dog ikke løse problemerne – det er nemlig ikke bygningernes beton, men ikke-vestlige migranter der udgør problemerne i parallelsamfundene. Flytter man beboerne, flytter man problemerne med.

Hvem mon bliver deltagere i det store ghettolotteri? Et lotteri med mange gevinster: Øget kriminalitet, utryghed, islamisme, islamiske friskoler, kønsadskillelse, bandekrig og meget andet. I ghettolotteriet er alle tabere.

Vi mener ikke at det er en løsning at rive udmærkede boliger ned, og sprede ghettoproblemer over hele landet. I stedet bør politikerne tage fat om problemets rod.

Derfor ønsker vi:

Totalt asylstop

Remigration af herboende ikke-vestlige migranter

Udvisning af alle kriminelle migranter

Stop for sociale overførselsindkomster til migranter

Sæt hårdt ind overfor islamisme

#RemigrationNu

Tags:
Previous Article