LOADING

Type to search

Turen går til Vordingborg: Aktion i Gåsetårnet

Identitære aktivister tog mandag til Vordingborg som led i en kampagne, der går ud på at forøge tilstedeværelsen i forskellige sjællandske byer og dermed udbrede kendskabet til Generation Identitær.

På turen blev der uddelt løbesedler i vordingborggensernes postkasser og opsat klistermærker i bybilledet, og i samme ombæring hængte en gruppe identitære aktivister et banner ud fra byens berømte vartegn, Gåsetårnet, der oprindeligt hørte til mægtige Vordingborg Slot, som blev grundlagt i omkring år 1160 under Kong Valdemar den Store.

Selve tårnet blev opført i år 1362 under Kong Valdemar Atterdag, og i 1367 modtog Hans Majestæt en krigserklæring fra 77 tyske hansestæder, hvorefter han hånede dem ved at sætte en guldgås på toppen af det dengang nybyggede forsvarstårn og sagde, at han var mere bange for 77 skræppende gæs end dem. Lige siden har det været kendt som Gåsetårnet.

Gåsetårnet prydet med Forsvar Europa-banner

Et tårn med en sådan historisk betydning var oplagt for Generation Identitær til at hænge et banner ud med påskriften ”Forsvar Europa” for at vise, at vi ikke accepterer den demografiske transformation, som er i gang. Vi er som europæere nødt til at stå sammen om at forsvare vores grænser og hævde vores identitet, sådan som talrige af vores forfædre har gjort det før os.

Identitære aktivister hænger Forsvar Europa-banner ud over Gåsetårnet

Generation Identitær rundt på Sjælland

Mange af Generation Identitærs aktioner har foregået i København samt større jyske byer, såsom Århus og Aalborg, men i de seneste måneder har vi været på forskellige Sjællandsture til Helsingør, Næstved, Slagelse og senest Vordingborg, og vi planlægger flere endnu til andre byer.

Se billeder fra vores tur til Slagelse nedenfor:

Uddeling af flyers i Slagelse
Opsætning af plakater i Slagelse

Tilslut dig kampen for din fremtid

Bliv en del af et stærkt patriotisk fællesskab med ligesindede unge mennesker og vær med til at gøre en forskel.

Smid en ansøgning her, hvis du vil kæmpe kampen for Danmark og Europa sammen med os.

Tags: